Ørn-bloggen

Ny kamp, ny givA-laget

Opprettet av Synnøve Lindseth fr., juni 22, 2012 23:00:36

Etter nesten to uker "ferie" er vi på søndag klar for ny match i toppserien. På andre banehalvdel står Vålerenga klare for å gi oss kamp. Vi vi viste i forrige hjemmekamp at det bor mye i dette unge Ørnlaget, da var vi mange som ville vise oss frem og mange som var ivrige på å skåre. Merker også på trening at flere er ivrige på å vise seg frem, tar ansvar og jobber sammen som et lag.
Vi har ei hard uke foran oss med kamp søndag, onsdag og lørdag. Og ingenting hadde vel smakt bedre enn med en veldig viktig seier på søndag, vi ligger slik an på tabellen at vi er avhengig av å plukke poeng av de rundt oss, Vålerenga er en av disse. De har hatt en god start mot vår dårlige, så det blir nok en tøff kamp mellom to lag som gjerne vil ha alle poengene med seg.

Ser deg på søndag på Ranheim klokka 15!

Synnøve

ENDELIG!A-laget

Opprettet av Synnøve Lindseth lø., juni 02, 2012 22:49:25

Har ikke hatt så veldig mye inspirasjon til å skrive på bloggen i det siste. Men i dag kan vi med sikkerhet si at det endelig løsnet på banen ihvertfall!
Vi har snakket en del på trening om den siste tredjedelen, hvordan vi skulle bruke spillet vårt til å komme til målsjanser, og det andre målet vårt er som tatt ut av læreboka til Kevin Ingerbrigtsen. Angrepet starter helt bakerst og avsluttes med ettouch spill gjennom forsvaret til Sandviken. I pausen tar han mer eller mindre på seg kreditten for det målet!

Det er så morsomt å vinne igjen, det må sies at det var ekstra viktig i dag når Kattem også tok tre viktige poeng borte mot Fart. Tabellen ser lik ut for oss, men vi har nærmet oss de lagene foran oss som tapte i dag.

Vil gi litt ekstra plass på bloggen til Marit Moen som kommer inn og skårer to mål i dag. Sammen med Trine Stensaas har hun kommet inn i treningshverdagen vår og tilført rutine og trøkk, det er viktig i et så ungt lag som vi er nå. Sammen med Kristin Lie er de med på å løfte snittalderen vår betraktligsmiley
Blog image(Bildet lånt fra trondheims-orn.no)

Neste kamp for oss nå er Tynset borte i cupen på tirsdag. Cup er cup og vi må jobbe like hardt da som vi gjorde i dag for å komme oss videre til neste runde. Spennende

Heldigvis for Inger Ane ble det seier i dag og hun kan hjem å barbere leggene. Har ikke fått noe feedback på hvordan Michael har tatt det i mellomtiden :)

Likte også de to søte som sto ved gjerde når kampen var ferdig og ville ha autograf, de kunne fortelle at de sammen med faren sin hadde vært på nesten alle hjemmekampene våre og spilte på Malvik. Ekstra morsomt å vinne når vi får snakke med ekte supportere etter kamp :)

Synnøve

Kjedelig tapA-laget

Opprettet av Synnøve Lindseth lø., mai 19, 2012 18:23:12

Man sitter igjen med følelsen av at vi skulle ha klart så mye bedre, vi har god kontroll bakover, men klarer ikke å skape noe den siste tredjedelen. Det var ikke en sjansekamp fra noen av lagene. Og det måtte til et frisparkmål for å sprekke nullen. Frisparket blir slått foran mål, Kristine Nøstmo får hendene på ballen, men blir slik vi ser det blir hun dyttet slik at hun mister ballen ned på et Kolbotn bein. 0-1. Vi klarer ikke å skape store nok muligheter og vi blir stående med nok et kjedelig hjemmetap. På den positive siden har vi klart å tette litt bedre igjen bakover, så nå mangler vi bare det siste som er å putte flere mål.

Vi ligger da fortsatt tredje sist på tabellen siden Kattem og Fart også tapte.

Neste helgs bortekamp mot Kattem blir da ekstra spennende og veldig viktig for begge lag. Kattem klarte også et sterkt 2-1 borte mot LSK i dag etter å ha ledet 0-1. Etter hva jeg har hørt skårte til og med LSK målet sitt helt på tampen av kampen noe som er en sterk prestasjon av Kattem, vi må virkelig brette opp armene og skape mer mot et Kattem lag som alltid er tøffe å møte.

Kan forøvrig nevne at Inger Ane Hole har truet med å spare legghårene sine fram til neste gang vi vinner...

Synnøve

Ny hjemmekampA-laget

Opprettet av Synnøve Lindseth fr., mai 18, 2012 21:45:32

I morgen får vi en ny tøff kamp som vi har veldig lyst til å vinne. Vi tar i mot Kolbotn på Ranheim kl 1500. Vi har spilt en treningskamp mot Kolbotn tidligere i år, på La Manga endte det 0-0 i en kamp hvor det virker som om begge lagene testet ut sitt eget spill med lite sjanser og et helt greit resultat. Kolbotn ligger 1 poeng foran oss på tabellen så dette blir en viktig kamp for begge lag. Ørnene stiller med følgende lag i morgen

Mål: Kristine NøstmoForsvar: Martine Flakk, Inger Ane Hole, Synnøve Lindseth & Mali Næss

Midtbane: Andrea Haugstøyl, Trine Nordgård Stensaas & Kristin Sjøvold

Angrep: Camilla Åseng, Kristin Lie & Oda Fugelsnes

Denne uka har vi hatt fokus på å gi full gass og blød for drakta samtidig som vi skal ha ro med ball. Håper at vi etter et par dårlige gresskamper kan få spilt spille vårt slik vi vet vi kan i morgen på kunstgress hvor vi er best.

Vi har trua vi! Har du?Blog imageSynnøve

Klepp borteA-laget

Opprettet av Synnøve Lindseth fr., mai 11, 2012 20:17:34

Hei bloggen....

I morgen setter Trondheims-Ørn seg på flyet og cruiser ned mot Stavanger. Klokken 1500 skal vi spille mot Klepp, et lag som kriger og spiller god fotball. Det er ingen tvil om at dette blir hardt. Gry Tofte Ims spilte ikke forrige kamp grunnet nesebrudd og diverse om jeg ikke tar feil, det er tydelig at hun er viktig for laget og er nok på plass mot oss i morgen. Vi møter nok et revansjesugent Klepp som snublet litt mot Vålerenga forrige helg. Vi har også heldigvis med oss alle og er veldig klare :)
11'ern er som følger:
Mål: Kristine Nøstmo
Forsvar: Martine Flakk, Inger Ane Hole, Synnøve Lindseth, Mali Næss
Midtbane: Trine Stensås, Andrea Haugstøyl, Hege Nordvik
Angrep: Oda Bolkan Fugelsnes, Kristin Lie, Camilla Åseng

Utover dette kan jeg også med glede fortelle at vi har signert en ny/gammel spiller for oss. Marit Moen bukka under for en livs lang drøm og trekker på seg gul skjorte!
VELKOMMEN SKA DU VÅRRÅ! ;)
Blog image

En funfact er at jeg har aldri vært med på å tape mot Klepp i toppserien, håper å fortsette denne rekka i morgen.

Synnøve

FraværendeA-laget

Opprettet av Synnøve Lindseth on., mai 09, 2012 12:28:56

Blogging er herved fraværende da undertegnede leser til eksamen.
Snakkes om to dager

Synnøve

TungtA-laget

Opprettet av Synnøve Lindseth sø., april 29, 2012 09:33:12

Det er vanskelig å si at vi ikke taper fortjent når resultatet blir 1-5. Vi spiller til tider god fotball, men det virker som vi faller veldig lett sammen når vi får mål mot oss. Vi må jobbe med å heve hodet og løfte oss selv om vi ligger under. Spesielt på hjemmebane, statistikken er ikke akkurat vakker å se på, hele 1-11 i målforskjell på de to første kampene hjemme.
Da er det kanskje greit at vi nå skal borte for å kjempe om poeng igjen. Tirsdag 1.mai møter vi Amazon Grimstad borte, et lag som enda ikke har vunnet, men som vi vet er hardtkjempende og gode på hjemmebane med et entusiastisk og flott publikum :) Det blir spennende å skulle spiller på gress igjen. Kristin Lie skal prøve seg på trening idag og vi håper hun er klar til å spille kamp snart igjen!
Blog image

Ellers vil jeg ønske rekruttlaget lykke til i dag borte mot Volda!

Synnøve

HjemmekampA-laget

Opprettet av Synnøve Lindseth to., april 26, 2012 11:46:31

Toppserien går mot ei uke hvor vi skal spille tre kamper i løpet av 7 dager. Vi tar i mot Arna-Bjørnar på lørdag, reiser til Grimstad på tirsdag og Stabæk kommer til Trondheim på lørdag.

Etter å ha gjort en kjempekamp forrige lørdag mot Fart, har vi mye å vise. Selv så jeg ikke kampen, men har fått rapporter på at det var mange store sjanser og keeperen til Fart var banens beste. Jeg håper vi kan fortsette på dette viset nå på lørdag hvor vi møter et lag som er tippet blant de fire øverste. Vi har alltid spilt jevnt med Arna-Bjørnar, det er ett tøft lag med mange hurtige spillere. Det var mange utskiftninger etter LSK kampen pga skader og rødt kort, noe som viser at vi har gode spiller på benken som viser seg fram når de får sjansen. Dette gjør det nok enda verre for Thomas når han skal plukke ut 11'en.

Gleder oss veldig til kamp! Spesielt meg selv som ikke har spilt på to uker :)

Det er bare å komme til Ranheim stadion 1200...

Blog image(Mjelde, Lie)