Ørn-bloggen

Ørn-bloggen

Hva har skjedd?

A-lagetOpprettet av Synnøve Lindseth sø., juli 31, 2011 21:07:25
Hei og god sommer!

Man kan vel si vi har vært "drygin" dårlige til å skrive på bloggen. Så her kommer da en kjapp oppdatering om hva vi har drevet med i vår/sommer.

Våren: Vi hadde jo en del problemer med økonomi og masse styr med trener, støtteapparat osv. Vi spillere prøvde å tenke på fotball og ikke alt det andre som foregikk rundt oss, men det var vanskelig å ikke bli dradd inn i det . Det endte jo opp i at vi mistet treneren vår Gøril Kringen og fikk inn en ny trener, Thomas Dahle:

Mange av oss har jo hatt ham som trener på junior/rekrutt og visste jo hva vi kom til å få... Men! Før bytte av trener gjorde vi også en god vårsesong sånn utover alt som sto i media og alle pengene som manglet. Vi lå også en liten stund på 3.plass! Så kom den siste kampen vår før sommerferien mot Arna-Bjørnar. Der hadde vi en dommer som syntes at et forsøk på brasse vil si det samme som straffe. Gir jo mening. Det rimer jo. Så vi tapte kampen og ble liggende på en litt kjedelig 5.plass. Så hadde vi en lang sommerferie foran oss pga vm i Tyskland. HEIA JAPAN!


Sommeren: Det virket jo som folk hadde virkelig trent godt i sommerferien!


Og med hjelp av en trener som hadde et godt øye til oss
hehehe! neida! men de ble jo tross alt også gift 23.juli å da
(hvordan i alle dager snur man bilde da?)

Alt ser jo ut til å være strålende bra hos oss!! Og når vi vinner den første kampen etter ferien mot Klepp 2-0 så kan det jo ikke bli noe annet enn en strålende høstsesong!

Kom på Ranheim onsdag 1800 når vi spiller mot Amazon-Grimstad så får dere se festfotball :D:D

Og hvis noen lurer på hvorfor alle bildene har Solfrid i seg så kan jeg ikke si noe annet enn at Solfrid sniker seg med overalt.

STOR HUGS

  • Kommentarer(0)//blogg.trondheims-orn.no/#post72