Ørn-bloggen

Ørn-bloggen

Post La Manga/nye spillere

A-lagetOpprettet av Synnøve Lindseth ma., mars 26, 2012 21:25:38
Vi har jo vært mildt sagt fraværende med bloggen siden slutten av sesongen. Starter et nytt og bedre liv nå etter La Manga!

Etter 2011 sesongen har vi jo fått oss mange nye spillere fra rekrutt/junior, kjempemorsomt å se talenter som tar steget. Vi har også med oss forsterkninger fra Fart og fra Malvik!

Kristine Nøstmo: En fantastisk stor og sterk keeper som har kommet fra Malvik. Laget krysset armer og bein før jul og håpet at dette keepertalentet skulle skrive under hos oss. (Hun gjorde det)
En solstråle med en utrolig god pasningsfot. Har ikke stått veldig lenge i mål så vi venter oss at det bare skal bli bedre og bedre.

Guro Ramstad: Kommet opp fra junior/rekrutt i år, bøttet inn i mål i 2.div og i juniorserien. Robust og sterk spiller som vi håper kan avgjøre noen kamper også i toppserien. Plass på banen er forøvrig spiss.

June Holter: Tidligere Fart spiller som var med oss og trente en del i høst. Slitt litt med hjertetrøbbel, men har vist i de kampene hun har spilt at det bor mye i denne stopperkjempen. Utrolig god på hodet og sterk i duellene.

Marthe Slettestøl: (tv) Enda en spiller som er tatt opp fra junior/rekrutt. En midtbanespiller som tørr å by på seg selv, god pasningsfot og sterk i duellene. Spilt en del treningskamper for oss i vinter og har vist seg fram på en veldig positiv måte. (spiller midtbane)

Mali Næss: (th) Også fra junior/rekrutt. Fikk Eli Landsem til å ta opp blokka under en treningskamp på La Manga. Har nærmest spilt seg inn i elveren fra første stund. God til å lese spill, sterk 1 mot 1 og veldig offensiv i løpene. Har en ro med ballen som jeg aldri har sett før hos en så ung spiller. (spiller back)Signora Rønning: Enda en junior/rekrutt spiller! Signora spiller stopper med stor S, fysisk veldig sterk både i hodedueller og 1 mot 1. Opererte menisk i vinter så har ikke fått prøvd seg i treningskamper, men jeg vet det bor veldig mye fotball i Signora og gleder meg til å se henne helt klar for kamp!
Marit Clausen: Er som dere ser en gjenganger på yngre landslag, både på håndball og fotball. Ligger fantastisk mye talent i denne jenta. (Håper selvfølgelig at hun velger å fortsette med fotball) En stopper som er utrolig god til å bryte foran, vinner de fleste dueller og er rolig med ball i beina.

Sara Foss: Tatt opp fra junior/rekrutt i år, men har vært med a-laget i lengre tid. På tide at denne godjenta er i troppen. Spiller både kant og spiss, har god fart og et godt skuddbein. Sprer masse glede og latter blant gjengen. Og er et kjempetillegg både på og utenfor banen!


Mange nye og mange unge i ørn stallen 2012. Men har klokketro på at sesongen i år skal bli på høyde med den i fjor. Vi har et bredere støtteapparat med oss og håper også at vi skal få hjemmebanen vår i orden i løpet av året. Veldig godt å gå inn i sesongen som outsidere hvor alt som kan skje er at vi overasker alle med godt spill og en positiv spillergruppe!
Skal også bli enda bedre til å oppdatere bloggen, legge ut bilder og skrive eget kampreferat.
Siste treningskamp før sesongstart blir denne lørdagen klokka tre på havstein kunstgress, hvor vi tar imot Sundsvall som spiller 1.div i Sverige.


Synnøve

  • Kommentarer(0)//blogg.trondheims-orn.no/#post74