Ørn-bloggen

Ørn-bloggen

ENDELIG!

A-lagetOpprettet av Synnøve Lindseth lø., juni 02, 2012 22:49:25
Har ikke hatt så veldig mye inspirasjon til å skrive på bloggen i det siste. Men i dag kan vi med sikkerhet si at det endelig løsnet på banen ihvertfall!
Vi har snakket en del på trening om den siste tredjedelen, hvordan vi skulle bruke spillet vårt til å komme til målsjanser, og det andre målet vårt er som tatt ut av læreboka til Kevin Ingerbrigtsen. Angrepet starter helt bakerst og avsluttes med ettouch spill gjennom forsvaret til Sandviken. I pausen tar han mer eller mindre på seg kreditten for det målet!

Det er så morsomt å vinne igjen, det må sies at det var ekstra viktig i dag når Kattem også tok tre viktige poeng borte mot Fart. Tabellen ser lik ut for oss, men vi har nærmet oss de lagene foran oss som tapte i dag.

Vil gi litt ekstra plass på bloggen til Marit Moen som kommer inn og skårer to mål i dag. Sammen med Trine Stensaas har hun kommet inn i treningshverdagen vår og tilført rutine og trøkk, det er viktig i et så ungt lag som vi er nå. Sammen med Kristin Lie er de med på å løfte snittalderen vår betraktligsmiley
(Bildet lånt fra trondheims-orn.no)

Neste kamp for oss nå er Tynset borte i cupen på tirsdag. Cup er cup og vi må jobbe like hardt da som vi gjorde i dag for å komme oss videre til neste runde. Spennende

Heldigvis for Inger Ane ble det seier i dag og hun kan hjem å barbere leggene. Har ikke fått noe feedback på hvordan Michael har tatt det i mellomtiden :)

Likte også de to søte som sto ved gjerde når kampen var ferdig og ville ha autograf, de kunne fortelle at de sammen med faren sin hadde vært på nesten alle hjemmekampene våre og spilte på Malvik. Ekstra morsomt å vinne når vi får snakke med ekte supportere etter kamp :)

Synnøve

  • Kommentarer(0)//blogg.trondheims-orn.no/#post86