Ørn-bloggen

Ørn-bloggen

Kjedelig tap

A-lagetOpprettet av Synnøve Lindseth lø., mai 19, 2012 18:23:12

Man sitter igjen med følelsen av at vi skulle ha klart så mye bedre, vi har god kontroll bakover, men klarer ikke å skape noe den siste tredjedelen. Det var ikke en sjansekamp fra noen av lagene. Og det måtte til et frisparkmål for å sprekke nullen. Frisparket blir slått foran mål, Kristine Nøstmo får hendene på ballen, men blir slik vi ser det blir hun dyttet slik at hun mister ballen ned på et Kolbotn bein. 0-1. Vi klarer ikke å skape store nok muligheter og vi blir stående med nok et kjedelig hjemmetap. På den positive siden har vi klart å tette litt bedre igjen bakover, så nå mangler vi bare det siste som er å putte flere mål.

Vi ligger da fortsatt tredje sist på tabellen siden Kattem og Fart også tapte.

Neste helgs bortekamp mot Kattem blir da ekstra spennende og veldig viktig for begge lag. Kattem klarte også et sterkt 2-1 borte mot LSK i dag etter å ha ledet 0-1. Etter hva jeg har hørt skårte til og med LSK målet sitt helt på tampen av kampen noe som er en sterk prestasjon av Kattem, vi må virkelig brette opp armene og skape mer mot et Kattem lag som alltid er tøffe å møte.

Kan forøvrig nevne at Inger Ane Hole har truet med å spare legghårene sine fram til neste gang vi vinner...

Synnøve

  • Kommentarer(3)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av Synnøve Lindseth lø., juni 02, 2012 22:28:50

Har heldigvis fått Andreas kjæreste Simen til å skrive kampreferater på hjemmesiden :) Han ser det litt mer fra utsiden så kan jeg komme med litt inside her på bloggen ;)

Opprettet av AK fr., mai 25, 2012 10:37:20

Synnøve, hvorfor skriver ikke du på hjemmesiden? Du har gode kampreferater, og en god penn. Hjemmesiden har bare formasjon.

Opprettet av God idé, men... lø., mai 19, 2012 21:42:55

"Kan forøvrig nevne at Inger Ane Hole har truet med å spare legghårene sine fram til neste gang vi vinner..."... hva sier Michael til dette?